Wall of Support

MVV-supporters ‘Verboonde veur ’t leve’ op ‘Wall of Support’

Clubliefde kent geen grenzen. Supporters die ‘met MVV verbonden willen zijn voor het leven’ en zichzelf voor altijd willen laten vereeuwigen op de muren van Stadion de Geusselt, krijgen daar nu de kans toe middels de ‘Wall of Support’.

MVV Maastricht biedt in samenwerking met de Supportersclub MVV Maastricht de mogelijkheid om een siertegel van natuursteen te bestellen. Op deze rode of witte siertegel wordt (voor- en) achternaam plus geboortedatum gegraveerd, gezandstraald én gekleurd. De tegels zijn 15 bij 25 cm en van hoge kwaliteit.

Deze tegels worden bevestigd tegen de muren binnen het stadion bij de ingang van de Q-park/Angel-Side tribune óf de Hoofd/Noord tribune. Supporters maken zelf de keuze op welke hoek ze de tegel willen laten bevestigen. Zo ontstaat de zgn. ‘Wall of Support’.

Kosten van een tegel bedragen € 99,-. De tegel hangt ‘voor altijd’* in Stadion de Geusselt. De opbrengsten van dit project gaan naar MVV en dragen zo letterlijk een steentje bij aan de verdere opbouw van de club.
Betaling kan in 1 keer of in 4 termijnen van € 25,-

Meer informatie over de actie: www.mvv-wall.nl hier staan alle details, vragen en antwoorden. Bestellen en afrekenen met Ideal kan hier ook meteen!

Bestellen kan tot 1 oktober. Installatie van de Wall medio oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *